De Strandgaper

Over ons

Restaurant “de Strandgaper” is gelegen in het recreatiegebied “de Rottemeren” aan de Zevenhuizerplas. Dit recreatiegebied is gelegen tussen de Rotterdamse wijk Zevenkamp, Oud-Verlaat en de nieuwe Rotterdamse wijk Nesselande.

Het hele jaar door leent de Zevenhuizerplas zich perfect voor een wandeling langs de plas, die geheel doorloopt tot de wijk Nessenlande met zijn gloednieuwe boulevard. Ons restaurant biedt voldoende parkeergelegenheid. De wandeling duurt ongeveerd 1,5 uur.

‘s Zomers kunt u heerlijk genieten van ons strand en aansluitend een drankje nuttigen op ons ruimte terras. Aansluitend kunt u bij ons terecht in ons à la carte restaurant en genieten van een heerlijk diner. ‘s Winters kunt u, mits er voldoende ijs ligt, op nog geen 5 minuten loopafstand, genieten van het schaatsen op de Rottemeren. Hierna kunt u bij ons genieten van een heerlijke warme chocomel met slagroom of een heerlijke kop erwtensoep bij onze open haard met comfortabele bankjes.

Sinds kort is het ook mogelijk om uw huwelijk, inclusief ambtenaar van de burgelijke stand, bij ons te laten voltrekken. Aansluitend kunt u met uw gezelschap het glas heffen op uw huwelijk. Nadien kunt u in ons bovenrestaurant genieten van een heerlijk diner en ‘s avonds uw gasten verwelkomen in ons benedenrestaurant. Wij kunnen u dus een compleet huwelijksarrangement bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op, om samen met u, uw huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken.

Onze locatie leent zich ook uitstekend voor een personeelsuitje. Op de nabijgelegen Rottemeren, is het mogelijk om boten te huren bij botenverhuur “Van Vliet”. Op sporteiland “de Zevensprong”kunt u tennisbanen huren en bij het naastgelegen “Eurosurfing” kunt u surfles nemen Na een gezellige middag met uw collega’s te hebben doorgebracht, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk diner of een gezellige barbecue op ons ruime terras. Kortom voldoende activiteiten om een leuk uitje te organiseren. Voor alle recreatiemogelijkheden in het Rottemerengebied, kunt u kijken op www.recreatiegebied-rottemeren.nl.