De Strandgaper

  • Ook binnen is het heerlijk vertoeven

  • De Strandgaper bevindt zich aan de Zevenhuizerplas. Vijf dagen in de week zijn wij geopend met lunch en diner.

Restaurant en Bed & Breakfast “de Strandgaper” zijn gelegen in het recreatiegebied “de Rottemeren” aan de Zevenhuizerplas. Dit recreatiegebied is gelegen tussen de Rotterdamse wijk Zevenkamp, Oud-Verlaat en de nieuwe Rotterdamse wijk Nesselande.

Het hele jaar door leent de Zevenhuizerplas zich perfect voor een wandeling langs de plas, die geheel doorloopt tot de wijk Nessenlande met zijn gloednieuwe boulevard. Ons restaurant biedt voldoende parkeergelegenheid. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

’s Zomers kunt u heerlijk genieten van ons strand en aansluitend een drankje nuttigen op ons ruimte terras. Aansluitend kunt u bij ons terecht in ons à la carte restaurant en genieten van een heerlijk diner. ’s Winters kunt u, mits er voldoende ijs ligt, op nog geen 5 minuten loopafstand, genieten van het schaatsen op de Rottemeren. Hierna kunt u bij ons genieten van een heerlijke warme chocomel met slagroom of een heerlijke kop erwtensoep bij onze open haard met comfortabele bankjes.

Ons restaurant is uitermate geschikt om in een rustige sfeer uw vergaderingen te beleggen. Wij beschikken over diverse installaties.

Onze Bed & Breakfast is uitermate geschikt voor een kort of lang bezoek aan de omgeving.

Onze locatie leent zich ook uitstekend voor een personeelsuitje. Na een gezellige middag met uw collega’s te hebben doorgebracht, kunt u bij ons terecht voor een heerlijk diner of een gezellige barbecue op ons ruime terras. Kortom voldoende activiteiten om een leuk uitje te organiseren. Voor alle recreatiemogelijkheden in het Rottemerengebied, kunt u kijken op www.heerlijkbuiten.nl

Onze Facebook berichten

1 month ago

🍽WEKELIJKS WISSELEND 3-GANGEN MENU;🍷

PompoenSoep met Gamba's & Kokos

Heilbotfilet, huisgemaakte aardappelgratin & Kreeften Jus

Panna Cotta met Rood 🍓🍎🍉

1 month ago

! GEZOCHT !
ZELFSTANDIG WERKEND KOK
&
MEDEWERK(ST)ER BEDIENING

Wil jij onze nieuwe collega worden ? Mail dan je CV+Motivatie naar info@strandgaper.nl 📬

1 month ago

WE'RE OPEN ! ☀️

2 months ago

Wij zijn vanmiddag & vanavond open met een leuke actie !
Biefstuk (200gram) witbrood met jus voor maar €14,50!!🥩

Kom gauw langs en geniet!

💻www.strandgaper.nl
📞 010-4212025
✉️ ... See more

2 months ago
Foto's uit het bericht van De Strandgaper

BE ON TIME voor onze PAASBRUNCH 2019

21st of April vanaf 11.30 🐣
Geniet bij ons van een luxueuze brunch
34,95 | kids t/m 4 jaar gratis !

☎️ 010-4212025
📧 info@strandgaper.nl
🌍 ... See more

2 months ago
Foto's uit het bericht van De Strandgaper

Greatness = a lot of things well done and stacked upon each other ! 🐟 #OPEN #COMETRY #FISHDISH #BURRATA #STRANDGAPER @ De Strandgaper

2 months ago
Foto's uit het bericht van De Strandgaper

🥩 WIJ ZIJN OPEN & IT'S FRIDAY AGAIN ! 🥩

ONBEPERKT ALL AMERICAN RIBS €14,95 van onze Eggs #elkevrijdag #spareribs #Strandgaper #Culi #BlackEggs @ De Strandgaper

2 months ago
Tijdlijnfoto's

HAPPY EASTER ! 🐣 Geniet bij ons van een luxueuze BRUNCH | 34,95 & kids gratis. 🌺 Reserveer via 010-4212025 | info@strandgaper.nl

2 months ago

OPEN for Lunch & Brunch! 🌷🌱 #Strandgaper #lunch #brunch #carpaccio #chefsinspiration

« 3 of 4 »

Huwelijkslocatie

Huwelijkslocatie

Sinds kort is het ook mogelijk om uw huwelijk, inclusief ambtenaar van de burgelijke stand, bij ons te laten voltrekken. Aansluitend kunt u met uw gezelschap het glas heffen op uw huwelijk. Nadien kunt u in een van onze restaurantzalen genieten van een heerlijk diner en ‘s avonds uw gasten verwelkomen. Wij kunnen u dus een compleet huwelijksarrangement bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op, om samen met u, uw huwelijk tot een onvergetelijke dag te maken.
 

 

Arrangementen

Arrangementen

Wij kunnen voor U diverse arrangementen verzorgen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, voor vergaderingen, lunches, brunches, barbeques, diners, feestavonden en complete verzorging van Uw huwewijk. Wij werken uitsluitend met voor U op maat gemaakte offerte’s

Reserveren

Reserveren

Als u wilt komen voor een heerlijk diner, of als u met een groot gezelschap wilt komen, dan is het verstandig te reserveren, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. U kunt dit telefonisch doen, via de mail, links op onze site of u kunt even langskomen.

De Strandgaper
Strandweg 1
2761 DM Zevenhuizen
Nederland
Telefoon 010 421 20 25 | info@strandgaper.nl